Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Hemma efter Irlandsäventyret

Då var jag hemma igen efter vad som kom att bli en 210 mil lång berg-och-dalbana på Irland. Transatlantic Way Race blev en brutal historia, vägarna, backarna, vinden och regnet gjorde sitt bästa för att vi skulle få slita ordentligt.

Större delen av tävlingen var det helt fantastiskt vackert och miljöerna i kombination med alla vänliga Irländare gjorde att det blev en helt sagolik upplevelse. Tyvärr ville inte kroppen riktigt vara med på vad jag hade planerat utan jag valde av olika anledningar att korta av banan med ca 30 mil. Nu ska jag försöka mig på att smälta intrycken och utvärdera lite vad som hände för att lära mig av vad som gick bra och mindre bra. Jag tänker mig att det inom kort kommer kunna bli åtminstone ett par inlägg här på bloggen för att beskriva tävlingen.

I väntan på det så bjuder jag på lite  miljöbilder och en film som Kona gjort där de cyklar på några av de vägarna som vi tävlade på. Håll tillgodo så länge.

IMG_5022

Annons

IMG_5031 IMG_5079 IMG_5146 IMG_5182

IMG_5433 IMG_5447 IMG_5418

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.