Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Här kan ni följa äventyret

Då var det sista packat och fixat. Cykeln ligger i lådan och allt är packat. Hoppas nu bara att bagagepersonalen är rädda om min låda så cykeln är hel imorgon när jag packar upp den i Dublin. Ikväll tar jag tåget ner till Kastrup, förhoppningsvis så går det bra med cykelkartongen. Planet till Dublin lyfter inte förrän imorgon kl.10 så skulle det skita sig så finns det till för att ordna skjuts och ta bilen istället.

IMG_4945

Jag har handlat på mig lite käk och plockat fram lite blandade energiprodukter ur gömmorna. Starten går klockan 10 på fredag förmiddag och planen är att inte behöva lägga tid på att skaffa energi under det första dygnet av tävlingen utan bara göra snabba vattenstopp och möjligen köpa nån macka framåt kvällen. Utöver energikakor och gel så köpte jag en rejäl rulle mandelmassa, bilar, nötter, vingummi och självklart en påse funbuns. Huvuddelen av detta går ner i mina stembags men lite hamnar nog i ryggfickorna.

IMG_4944

Tävlingen går självklart att följa och jag ska göra mitt bästa för att hålla er uppdaterade. Här kommer lite användbara länkar:

Utöver uppdateringar på min instagram @cykeldanne som det finns länk till ute till höger så kommer det uppdateras på lagets Facebook Outnorth Adventure Team.

Annons

Vill man följa trackingen och se små blåa pluttar förflytta sig på en kartbild så finns länk till trackleaders här.

Skulle inte det räcka så kan ni säkert hitta uppdateringar både på hemsidan www.transatlanticway.com eller på tävlingens Facebook.

 

Det här ska bli grymt kul!

 

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.