Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Randobloggen

Cykeldanne 2.0

Det har blivit dags att växla upp mitt projekt med äventyrscyklande och tävlande i självsupportade race.

Jag har blivit med företag!

Anledningen är i första hand att kunna erbjuda föreläsningar till företag, föreningar m.m. Jag har kört en del föreläsningar tidigare och tycker att det är jätteroligt. Förhoppningsvis kan jag utveckla det här och jag ska göra mitt bästa för att inspirera och motivera. Första tillfället med Nässjö kommuns fritidsklubb är inbokat och jag filar på presentationsunderlaget så fort jag har tid över. Det känns som att det blir bra och jag har gott om material och upplevelser att använda mig av.

Utöver föreläsningar så tänker jag fortsätta skriva både här på bloggen och i pappersversionen av Cycling Plus om allehanda upptåg och äventyr. Det finns gott om ideér.

Tveka inte att höra av er om ni eller någon ni känner är på jakt efter en föreläsare eller om ni har nån annan spännande idé.

Annons

Bjuder på ett ögonblick från Japan som var minst sagt spännande i mörkret.

_DSC2415 _DSC2421 _DSC2424

Nu kör vi!

 

Daniel Johansson
Randobloggen fokuserar på långdistanscykling och cykeläventyr. Min förhoppning är att jag lyckas inspirera fler till att upptäcka hur roligt det är att cykla långt och länge. Cykling är så mycket mer än blodsmakande intervaller eller att cykla medurs runt en sjö. Jag är en heltidsarbetande tvåbarnsfar som tidigare tävlade i multisport men nu fokuserar på riktigt långa cykeltävlingar och cykeläventyr. Jag har bl.a. kört Transcontinental Race två gånger och nu senast Morocco Bike Adventure.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.