Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Paul på Rock Lobster pratar

Firman Rock Lobster med säte i Santa Cruz, Kalifornien, har vi skrivit tidigare om. I den här tre minuter korta filmen, som hjälmtillverkaren Bell sponsrat, berättar Sadoff om sin bakgrund och pragmatiska filosofi när det kommer till att handjaga en cykelram. Prylbloggen har alltid haft ett öga på Rock Lobster. Än mer så just nu, då custombyggare ploppar upp likt svampar från jorden.

Men. Det är något rakt och rent med RL. Ramarna är ofta lackade i en primär och sedan bara garnerad med de där höger- vänster-tiltade logotype-bokstäverna. Och den vänliga lilla krabban naturligtvis. Geometri: funktionell. Utförande: en klassisk dubbel diamant-ram. Efter en överdos på polerade och fejade hojar på NAHBS, så är Sadoffs enkla ramar vad doktorn beställde. Se själva:

Annons

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=Ty4pKpLp-9E&w=560&h=315]

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.