Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Prylbloggen

Är du Öhlins nye RD-chef?

Svenska Öhlins är ett av de största och mest respekterade namnen inom stötdämpar-industrin. Märkets produkter har knipit guldmedalj/toppen av pallen i stort sett alla motoriserade lopp på valfritt antal hjul i alla serier och formler. Sedan några år tillbaka finns Öhlins också som en OEM-aktör inom cykel-branschen. Mer specifikt har de ett samarbete med jätten Specialized.

187461

Och nu verkar det som att Kent Öhlins firma är redo att ta till nästa växel, då de söker en utvecklingschef för just området MTB. Har just du en bakgrund som civilingenjör inom mekanik, cyklar mest hela tiden, är samspelt med andra och kan leda och utveckla dessa så kanske ditt nästa jobb finns på andra sidan hyperlänken.

Skärmavbild 2018-01-24 kl. 13.08.45

Foto: Öhlins

En ut-saxning från annonsen:

Annons

“På Öhlins utvecklar vi framtidens fjädringssystem för mountainbike och hjälper därmed våra kunder att åka snabbare, säkrare och komfortablare! Gillar du att arbeta i en organisation där utveckling och utmaning står i centrum så kommer du att trivas hos oss.

Öhlins kan erbjuda dig en spännande roll där du kommer ha det övergripande ansvaret för utveckling och konstruktion av fjädringssystem för mountainbike. Öhlins MTB-sektion har ett nära samarbete med Specialized. Tjänsten är placerad vid huvudkontoret i Upplands Väsby.

På Öhlins har du möjligheten att få arbeta i en tekniskt driven verksamhet som präglas av innovation och kreativitet. Eget ansvar och initiativtagande är två viktiga budskap inom organisationen.”

Ducati + Öhlins = en vägvinnande kombination
Ducati + Öhlins = en vägvinnande kombination

 

Erol Orhun
Nyfiken, frågvis, vetgirig. Om allt och alla. Antal hjul är inte så noga, men fordon på två och fyra hjul har alltid spelat hårdare, högre och härligare på hjärtats strängar. Intresserad av allt som är intressant i världen. Första cykeln? En metallic-blå GX 2000 med halvmeters limp-sadel. Sedan en TBG, en Miyata, en Bridgestone, ett par Bottechia, en Kona... Och det var innan intresset fick verkshöjd på allvar. Skriver mest om prylar. För det är roligast.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.