Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Då var det över, SM i cross country 2015! Jag fick starta från andra startled och kom iväg hyfsat bra. In i serpentinerna och krigade på. Kändes lite tungt men det var bara att försöka hänga på så gott det gick. På första varvet var det fortfarande rätt samlat i utförskörningen och man fick ta sin plats och köra där. Men snart spred det ut sig mer och det var bara att kötta. Efter tre varv började det kännas riktigt bra i kroppen och jag fick bra snurr på benen. Trodde formen skulle vara betydligt sämre! Jag hade tokigt kul idag. Det roligaste var helt klart utförskörningen där jag kände att jag hade bra fart. Plockade massor av tid där på de framför! Jag är väldigt nöjd med min insats, känns kul att tekniken finns där. Det går alltid att bli bättre såklart men det var inte där ja förlorade tid idag. Det här har varit en grymt rolig helg. Mountainbikecyklister är ett härligt folkslag. Det är så skön stämning, känns som en familj! Ett stort tack och en stor eloge till arrangören som inte bara fått till en grym bana utan har gjort det här till det roligaste mästerskapet jag kört! Allt har ju bara fungerat hela tiden! Man blir minst sagt imponerad! Tack också till alla er som hejade på, ni vet inte hur mycket det betyder! Kul att se så mycket folk längs med banan! Vill också rikta ett stort tack till Mikael- och Filip Stark samt “Mikaels Malin” (osäker på efternamn:) för service och hjälp i världsklass! Slutligen, tack till Tcm cykel och alla mina andra suveräna sponsorer!!! Utan er hade jag inte kunnat köra över huvud taget! 

Grattis till Calle Friberg och Jenny Rissveds som tog hem varsin gulblå tröja och ett enormt stort grattis till Axel Lindh som plockade u23 tröjan, det glädjer mig massor! Jag fick ett gäng bilder från Ludvig Kitzberger som visar hur jobbigt men otroligt kul det är att cykla;)

   
    
    

Annons

   

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

1 kommentar

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.