Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Cykligare

Träningssummering oktober

Tyvärr är den här rubriken aktuell redan innan månaden är slut. Förhoppningsvis tillfälliga motgångar sätter massiva käppar i (cykel)hjulen. Det gör att månadens kapitel i romanen “en man och hans form” blir ett avslaget sådant.

Det hanns endast med 418 kilometer på cykel under oktober månad. Detta trots ett i allmänhet strålande väder i de här trakterna och trots att min MTB återvänt hem till stallet. Den har inte nyttjats.

Det gör att det saknas en bit till årsmålet på 10 000 kilometer. Inte för att antal kilometer i sig är det viktigaste men det är en rund och bra siffra som ligger bra i munnen. Som det är nu ligger jag under 8000 km än så länge.

Styrketräningen kan summeras med strax under arton timmar vilket även det är väsentligt mindre än planerat. Men för stunden går det bara inte.

Sen hanns det med en initial löptur innan kroppen protesterade. Den varade i en kvart och räknas därför knappt.

Till det kommer som alltid en dos pendlings- och transportcykling i olika former. Men det räknar jag inte i det här sammanhanget.

 

Under oktober klarades den här mediokra dosen av:

 

 

Annons

Cykel: 7 pass vilket gav 418 km på ca 13 timmar 25 minuter

Styrketräning: 9 pass, inalles 17 timmar och 40 minuter

Löpning: 1 pass, 15 min

Sammanlagd träningstid oktober: 29.45 timmar

 

 

/ J – bister

 

John Wikström
Bloggen som lämnar spår såväl i skogen som på vägen och möjligen i själen. Jag är en entusiastisk cykelmotionär med smak för det mesta inom cykel. Humlan som inte kan cykla men gör det ändå. Huvudsakligen trampas stig och nöts asfalt i Småland. Detta kryddas med motionslopp med jämna mellanrum samt någon enstaka tävling. Även pendlings- och transportcykling bedrivs frekvent och det händer också att jag engagerar mig i trafikfrågor. Sen bjuds understundom på texter om övrig träning samt funderingar kring livet, universum och allting. Välkommen!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.