Motionslopp

9 Maj 2017

Så här års börjar motionsloppen dugga tätt. Fast det känns lite märkligt när delar av landet fick snö i morse och det inatt var minusgrader här i Småland. Det i mitten av maj. Det känns inte rätt och det är förbannat kallt att cykla i noterade jag igår.

LClogga02

Hur som haver vill jag slå ett slag för ett utmärkt tillfälle att cykla igång benen inför såväl Vätternrundor som andra senare begivenheter för de hågade genom att anmäla sig till Kronobergstrippeln i regi av Lammhultcyklisterna i samarbete med Korpen i Uppvidinge. Loppen går av stapeln 25-27 maj i Växjö och Åseda. En chans att slå tre flugor med en smäll. För futtiga sexhundra riksdaler erbjuds tre lokala motionslopp på en helg. Alla banor med lite olika karaktär. Någon lite längre, någon kortare, någon backigare. Berg har vi inte i den här delarna av världen men väl backar och slår man ihop några av dem så blir det allt över en kilometer i höjd på ett lopp.

KRONOBERGSTRIPPELN

Sista anmälningsdag är imorgon, den 10 maj men mot efteranmälningsavgift går det förstås utmärkt att dyka upp senare än så.

/ J – önskar alla välkomna!

#cykligare #knivesandbikes #evaldssonpt

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.