Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Vila, jobba, kaffedricka

Idag stod det vilodag på schemat och den behövdes. En vecka med både volym och intensitet sitter fint:) Ibland när jag kör mycket och rätt hårt kommer hungern lite släpande. Var inte överdrivet hungrig igår men har istället ätit som en fyrbarnsfamilj idag. Dagen har annars bestått av en del jobb till Cycling plus. Blev precis klar med en artikel:) Hade lite koppning också. Som jag nämnt lite lätt har jag ett litet spännande kaffeprojekt på gång som jag tänkte dela med mig av på onsdag. Imorgon blir det kyrkklockejobb för hela slanten!

Annons
Vårväder idag!

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.