Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Underbart är kort…

 

Det blev en lite längre sväng igår och även om underbart är kort så var den turen inte så dum den heller. Vi rullade från hotellet med ett mål om att göra 2500 höjdmeter. Det finns inga enorma berg här men vi trampade till de bergen som finns och påbörjade vårt klättrande. Vi började närma oss 2500 då jag plötsligt rapporterade att vi fått ett nytt mål, över 3000 höjdmeter. Fick stanna och bunkra vatten ett par gånger, väl hemma stannade mätarna på 3150 höjdmeter, 173 kilometer och precis över 7 timmar i sadeln!

image

Annons

Mysig bild, känns lite Terminator 1, det är Sarah Connors bil som står där 😉 image image imageimage

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.