Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Snart smäller det..

Helgen är på g! Jag är taggad som tusan! Var ute på förmiddagen och cyklade upp för backen fyra gånger. Är liften stängd så har man inte mycket att välja på. Senare på eftermiddagen kom Wengelin, Annie och Max Wiklund Hellstadius upp. Annie drog ut och kuta och vi andra gjorde två åk till. Så sex gånger upp för backen idag:) det hann bli lite småhets redan i eftermiddag! Tror det här ska bli en givande och kul helg! Efter cykelturen blev det bastu och sen middag på byn. Åt mitt livs godaste vegetariska lasagne! Åt en i för två veckor sedan som var grym men den här var snäppet bättre! Lasagne for president!!!  

    
 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.