Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Smarta uppfinningar

Hej hopp! Hoppas ni haft en trevlig fredag så här långt! Vädret har ju varit helt underbart! Jag vaknade med en hyfsat trött kropp efter gårdagens Upplands cup och rent träningsmässigt har jag bara njutit av en kort tur på mountainbiken. Var ner i Sigtuna på ett spännande möte med några som har lite innovativa och roliga cykelrelaterade prylar på G, men det är i ett så tidigt skede att jag ska vänta med att säga något om B, ni får nöja er med A. Däremot ska jag visa en kul pryl jag testat! Det är ett kombinerat framlyse med tuta. En Ljustuta helt enkelt! Smart för dig som cykelpendlar eller som bara vill åka runt och tuta på folk. Pingvinen blev lite sotis… Apropå sotis så ska jag hem till Mor och Far nu och bli bjuden på grillat! Bästa laddningen inför morgondagens Keps Cup i Norrtälje! Missa inte det!

Ni kan läsa en utförligare beskrivning av ljustutan genom att klicka här

Jesper_Andersson_DSC_1428 Jesper_Andersson_DSC_1434 Jesper_Andersson_DSC_1436

Annons

 

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.