Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Provkörning i Göteborg och kustkärlek

Bästkusten levererar! Var ute på förmiddagen och provkörde alla sträckorna och det här kommer bli riktigt skoj! Så tokigt skoj att bara få köra i lite nya miljöer. Göteborg bjuder på mer trampande än på endurot vid Vallåsen, vilket nog kan vara till min fördel! Ser ut att bli en varm och härlig dag, till skillnad från Långa Lugnet som jag såg blev en riktig lerfest. Om jag saknar Långloppen? Inte överdrivet. På eftermiddagen var vi ut en sväng till vackra kusten, magiskt att få se lite hav!

IMG_3203_Jesper_Andersson IMG_3206_Jesper_Andersson IMG_3219_Jesper_Andersson IMG_3229_Jesper_Andersson IMG_3240_Jesper_Andersson JAN_2456_Jesper_Andersson JAN_2459_Jesper_Andersson JAN_2484_Jesper_Andersson_1 JAN_2490_Jesper_Andersson

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.