Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Planer för nästa helg?

Det har blivit fredag och nu är det inte långt kvar tills min säsongspremiär på cyclocrossen, ska framförallt bli tokigt kul att få sladda runt med bockstyre, osäker på hur formen är men jag gasar tills det rasar! Något annat som är skoj och som jag ser fram till är kommande helg! Då ska jag och min kära Endurocykel dra upp till Järvsö för lite teknikträning eller bara för att ha tokigt skoj! Har ni inte varit uppe och buskört där så är det dags nu! Ta tillfälle efter mountainbikesäsongen och dra iväg och lek lite! Jag kommer vara där redan på fredag men liften är öppen under lördag och söndag. Häng på!

Jesper_Andersson_DSC_6327 Jesper_Andersson_DSC_6354 Jesper_Andersson_DSC_6367 Jesper_Andersson_DSC_6397 Jesper_Andersson_DSC_6447 Jesper_Andersson_DSC_6453 Jesper_Andersson_DSC_6465 Jesper_Andersson_DSC_6569

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.