Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

På väg mot Eksjö! 

Dags för ännu en helg med långlopp! Den här helgen är det Eksjö och Ränneslättsturen som gäller. En riktigt rolig bana med en massa kul stigar! Jag  känner mig taggad och jag ska ge järnet!  Är på väg ner i busiga bussen och har turen att mor och far är på väg ner med hjulhuset:) Kaffeverkstan on tour! Tog faktist med mig lite kaffe om någon är sugen;) 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.