Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Denna vecka har bjudit på Några dagar med kortare men intensivare träningspass. Kanonfina dagar! Idag blev det ett lekfullt pass på Stumpjumpern. Den är verkligen tokigt skoj den hojen! Även om det är en enkel modell med aluram och hyfsat simpla komponenter så är den fantastiskt lekfull! Kul på hjul i kvadrat! Nu blir det finmiddag med flickvännen!31227520_Unknown IMG_5035

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.