Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

LängdskidsFatbike?!

I mitt förra inlägg kunde man se att skidorna var på väg fram och nu har jag varit ute och gjort säsongen första pass! Det har ju snöat en del och istället för att skotta fram bilen kom jag på en annan, mycket roligare lösning på hur man bäst tar sig själv och skidorna till spåret… Ser ut som något man hittar i en mässmonter men faktum är att det fungerade suveränt, plus att det blev fruktansvärt snyggt! Väl vid spåret körde jag på rätt hårt i de förvånansvärt bra spåren! Skoj skoj!!! Får nog räkna med träningsvärk lite här och där!:)

Snö!

Annons

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.