Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Kärlek sen smärta..

For in till Cykelhuset på förmiddagen där älsklingen fick sig en skopa kärlek. Slangen till den höj och sänkbara sadelstolpen gick ju sönder i samband med lite trädkramande i helgen… Men nu är den på plats och stolpen är luftad! Blev sedan hem och inta artikelskrivande ställning. Kommer ha en hel del material i nästa nummer av både Cycling plus och Allt om mtb! Alltid kul när man får lite nytta av de bilder man tar! På eftermiddagen drog jag iväg till Märsta och mötte upp Morgan. Blev först lite allmänt lek på hojen innan vi brände av några på tok för smärtsamma korta “cykelturer”! Haha! Avslutade dagen hos päronen som bjöd på god mat och svenska godjubbar! Mums!

image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.