Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Oj vad kallt det har blivit! Termometern har visat -16 idag och folk rastar sina isbjörnar lite varsomhelst! Var ute och härjade med endurohojen igår och lyckades köra omkull rätt duktigt. Körde ned för den klippan jag tjatat ut med bilder och film senaste halvåret. Nedför var inga problem men sen körda jag på någon rot eller sten under snön och plötsligt rullade jag nedför backen, tyvärr inte på hjulen, de pekade uppåt. Kom snabbt på fötterna för att kika så att ingen såg… 4 meter bort stod en halvt skräckslagen Mamma med sina två gapande barn. Hon fällde någon dum kommentar om att man kanske skulle ta det lite lugnt, förstod inte riktigt vad hon menade med det! haha! Hursomhelst var jag rätt mör resten av kvällen och imorse hade jag behövt en travers i sovrumstaket. Men efter några timmars skrivande gav jag mig ut och det kändes bra, körde skiten ur klippan…tro inte att du ska besegra mig så lätt! Var iväg på födelsedagskalas och nu blir det lite konstruerande, mycket idéer, hjärnan kokar snart över.

Skickar med en film från igår också, tyvärr fick jag inte med kraschen…

Annons

12511053_10153151112455356_457356003_o

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.