Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Hemma hos Knivsta CK

Va kul! Nu behöver jag inte skriva att jag var på besök som gäst hos Knivsta CK, nu var jag hemma hos Knivsta CK, iförd Knivsta CK kläder också! 🙂 Det stod längre intervaller på dagens agenda och då vädret var så fint tog det inte emot att genomföra dessa utomhus. Cyklade till klubblokalen och elljusspåret i Knivsta där klubben har sina fantastiska banor! Slängde av mig lite kläder och påbörjade mina 3×15. Det är klart att om man kör dem inomhus på MIA så får man mer exakt träning med all info om watt osv… Men att köra dem ute på en rolig bana är ju flera gånger roligare plus att på Monarken utvecklar man inte tekniker överdrivet mycket. Hittade flera spännande spår och blev mör. Skönt med motvind på hemvägen! Kan berätta en annan kul grej, blev kontaktad av de som driver hemsidan www.SoldF.com en hemsida om svensk militär materiell. De hade fått syn på mina pepparkaksformar och nu har vi fixat ihop en tävling där man kan vinna en pepparkaka. Jag är ju ingen vapen eller militärfanatiker… Jag har gjort värnplikten och har knivar i köket, värre än så är det inte men det här är ju ändå rätt skoj!

IMG_6172 FullSizeRender

Annons

Jesper_Andersson_DSC_5392_1

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.