Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Förkylda tider…

Och så kom den… årets höstförkylning. Blev inte direkt bättre av att jag var med och cykla på Norrort Lightbulb i Knivsta igår… Förkylningen klagar dock inte, den stormtrivs… Kom på att jag hade med mig Gopro kameran till Madeira! Klippte ihop ett litet klipp från den fantastiskt roliga cyklingen! Nu blir det vitlöksgröt och ingefärs (istället för köttfärs)

DSC_4420_JesperAnderssonPhotography DSC_4410_JesperAnderssonPhotography DSC_4409_JesperAnderssonPhotography

Annons

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=JkkEbS6cXnw&w=560&h=315]

Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.