Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Igår var det full rulle HELA dagen så då fanns det ingen tid över att få upp några bilder. Det blev ett pass på förmiddagen där vi åkte ut med gruppen och körde intervaller i bergen. Jag passade på att plåta under tiden de körde intervallerna och när de sedan rullade hem körde jag mina intervaller… Kom hem och gick ned en sväng till hyrfirman, förbi snabbköpet innan det var dags för dagens andra sväng. Det blev en hård sväng på mountainbiken tillsammans med Calle och Kjell. Hann iväg på en fotorunda senare på kvällen också innan middagen. FULL RULLE! Idag stod det distans på schemat och det blev 5 härliga timmar i tryckande värme! Ett kort dopp i poolen och nu har jag suttit med bilder! Snart middag!

JAN_8075_JesperAnderssonPhotography_1 JAN_7987_JesperAnderssonPhotography JAN_8032_JesperAnderssonPhotography JAN_7966_JesperAnderssonPhotography_1 JAN_7926_JesperAnderssonPhotography JAN_7917_JesperAnderssonPhotography JAN_7820_JesperAnderssonPhotography JAN_7784_JesperAnderssonPhotography  DSC_2099_JesperAnderssonPhotography DSC_2086_JesperAnderssonPhotography DSC_2077_JesperAnderssonPhotography DSC_2067_JesperAnderssonPhotography DSC_2066_JesperAnderssonPhotography JAN_8290_JesperAnderssonPhotography JAN_8174_JesperAnderssonPhotography JAN_8420_JesperAnderssonPhotography JAN_8237_JesperAnderssonPhotography JAN_7715_JesperAnderssonPhotography DSC_2107_JesperAnderssonPhotographyJAN_8270_JesperAnderssonPhotography JAN_8219_JesperAnderssonPhotography

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.