Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Det blev lugnt istället…

Hade funderingar på att köra Upplands cup ikväll men det blev inte så. Var upp tidigt imorse och for iväg till Trosa för kyrkklockejobb. Känt mig lite trött hela dagen, kom hem och efter lite pillande med hojen la jag mig på sängen och slockna direkt?! Så istället för race blev det pianocykling, lugnt lugnt! Rätt skönt faktiskt 😉 imorgon blir det Ottarsloppet! Bra att spara lite krut till dess. image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.