Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Livet som cycloholic

Dags för mörksuggejakten!

Säsongen rullar på och plötsligt har det blivit dags för ännu en deltävling ur långloppscupen. Till helgen är det Rättvik och mörksuggejakten som gäller. Har lite svårt att helt och hållet minnas den banan trots att jag nog kört den 7-8 gånger. Jag minns såklart “masterstarten” genom Rättvik, backen upp till Vida blick, snabba grusvägar men sen är det lite luddigt fram till slutet där de underbara stigarna genom tallskog tar en in mot målet. En väldigt snabb bana där jag funderar på att köra hardtail med laufgaffeln. Var ute igår och körde med den och den är ju ändå rätt kul att köra med! 8,65 kg inklusive pedaler, flaskställ, Garmin och punkasprej:) Men jag tar med min underbara Inside link också… Ifall jag skulle ångra mig;) nedre bilden visar mina nya Exustarpedaler. Känslan av att få köra med sprillans nya pedaler och klossar är ju obeskrivlig. När insteget är så där distinkt att det bara smäller när man klickar fast skorna… Det mina kära läsare… Det är kärlek! Apropå kärlek så är det ju formel 1 i helgen också! Silverstone! Har suttit där en gång och lyssnat till skrikande v-10:or men på söndag blir det till att se loppet inspelat, funkar ju det med!   

 

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.