Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Denna dag har till stor del bestått av detta… Redigera och gå igenom på tok för många bilder från EM. Det går smidigt att springa runt och plåta en helg men sen ska man ta reda på det och försöka göra något av det. Har man lite tur kan det kanske komma in någon krona här och där också men det är lite klurigt. Fick ju ut en hel del bilder som fungerade som bra reklam för mig och mitt fotograferande under EM, men sen måste man ju försöka sälja någon bild för att finansiera all utrustning man köpt på sig… Vart ska man dra linjen, hur mycket ska man ge bort, vad tar man för en bild? Svaren kommer nog med tiden;) Skickar med en bild på en skön liten busunge som eventuellt försöker ta sig in på banan eller kanske flyr fältet..

image image

Annons
Jesper Andersson
Jesper ”Jeppman” Andersson är en elitsatsande cyklist tävlandes för Cykelhuset i Upplands Väsby med Knivsta CK som klubbtillhörighet. Helst av allt susar fram i full fart på sin mountainbike. Han är en idéspruta utan dess like och kombinationen av för mycket energi och tokiga idéer gör att han har många järn i elden. När han inte cyklar spenderar han mycket tid med att nörda ner sig i diverse intressen så som fotografering, kaffe och gud vet vad!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.