Svenska Cycling Plus
Annons
Annons

Medans killarna slet uppe på Tempo SM idag så var jag ute och på slakt här hemma, började med utflyktsvägen, diverse småvägar och så småningom tog jag kvarsebofärjan över bråviken, styrde bortåt och sedan blev det ett riktigt slit, fick kämpa för min överlevnad innan jag med nöd och näppe var hemma, sista 45 minutrarna var inte roliga idag. Nu är sista jobbet gjort inför helgens drabbning.Efter förmiddagens träning blev det en trevlig eftermiddag med Kenneth, Emma och Arvid, njuter av sista dagarnas ledighet men samtidgt längtar jag som bara den till att börja jobba!Kvällsdejt då Ellinor hade rast i Norrköping. …Läs mer

Annons
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.