Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Nöjd 18.de man.

Riktigt nöjd med dagen och av känslan av att få ut allt under ett lopp. Rejält revansch sugen och ett par nätter med mycket sömn, bra mat och ordentligt med vila så var benen precis så som jag hoppats på (men inte litat på). Starta från tredjeled och fick en ok resa uppför 1.a backen, ner vid varvning lyckades jag ansluta en större grupp med Robin, Johan, Martin, Henrik i. Åkte med dem och någon föll bort. Banan passade verkligen mig och att jag valde heldämpade cykeln var helt rätt val för mig, då jag kände mig trygg i det tekniska men samtidigt snabb uppför. Efter 5 varv började energin ta slut och jag fick gräva djupt för att hålla Henrik och Samuel bakom mig, det lyckades jag med men tyvärr kom Calla friberg (som vann, grattis) ikapp mig med dryka km kvar till varvning, så jag var den sista som blev varvad. lite surt men inte det jag kommer minnas från helgen. Tack för alla hejjarop och framförallt till Pappa och Leo som var med som support, fotografer och allt i allo idag. Tack. Leo 9 år, är fotografen. …Läs mer

Annons
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.