Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Vägen mot toppen

Mecklenburger Seen Runde.

Måndagen och en ny vecka börjar lida mot sitt slut för mig medans de flesta av er bloggläsare precis startat dagen.Kommer ni ihåg att jag skulle berätta om det där roliga projektet? Nu är det dags och vi är precis uppe live. Jag kommer under våren att ansvara för det tyska cykelloppet: Mecklenburger Seen Runde Svenska Facebooksida och försöka få några av alla Svenska cyklister där ute att åka ner till Tyskland och genomföra de 300 km som loppet är.Jag skulle verkligen uppskatta om du ville gilla och dela sidan på Facebook och sprida ordet, tack! …Läs mer

Annons
August Martin
Norrköpingskillen August Martin har målet klart utstakat. Han ska bli cykelproffs. Efter tre år på cykelgymnasiet i Falun och en sejour i Australien satsar han nu allt på att nå sin dröm. Följ hans resa under devisen ”Ingenting är omöjligt”.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.