Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
NyheterTävling

Vinn biljett till Arena Run

arenarun_1640x840px_160119Arena Run går av stapeln 20 februari 2016 och är Nordens första obstacle run inomhus i riktig arenamiljö. Löparna springer en hinderbana om 5 km inne på Friends Arena. Banan är framförallt anpassad för löpning. Det är inga delar som kräver att man ska kunna lyfta sin egen kroppsvikt eller liknande. Arena Run är ett kul löplopp med hinder och det är därför det kallas för ”obstacle run”. Om man orkar springa fem kilometer kommer man att klara banan – frågan är bara hur fort det går. De bästa i varje klass går vidare till finalfesten på kvällen som blir en upplevelse utöver det vanliga.

Mer information finner du på arenarun.se

Nu har du tillsammans med Cycling Plus chansen att vinna en startbiljett till loppet värde 995 kronor. Allt du behöver göra för att delta i utlottningen är att svara på frågan nedan – senast den 11 februari. Lycka till!

Fält markerade med * är obligatoriska

Annons

Tags : arena run

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Livall Bling – hjälmen med extra allt

Close