Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Intervjuer

Vad händer på SM som drar igång i morgon i Skånska Åstorp? Christian Bertilsson, People4You, ger sin syn på SM.

omchristian_cut

På frågan till Christian Bertilsson, People4You där vi undrade hur hans form var så berättade Christian att hans vår har varit kantad av sjukdomar och skador, och med detta så har inte han fått ut maximalt av träning och tävlandet. Christians egna ord om SM var: Jag har inte kunnat hitta en form som jag är nöjd med så jag är rädd att jag inte kommer att kunna göra mig själv riktigt rättvis på årets SM.

SM går ju på hemmaplan för Christian och kommentaren vad han tycker om det svarade han : Som cyklist är hemmaplan en radie på 10 mil, så ja visst är det roligt att årets SM är på skånsk mark. Till min nackdel har de försökt att få med Skånes alla backar på varvet, vilket jag är rädd för kommer att selektera ut de cyklister som kan köra väldigt fort uppför backar efter 20 mil. Det är det inte många som kommer att klara, tror jag.

Vem har du som favorit för att vinna herrarnas mästartröja på årets SM? Alexander Gingsjö, han är i kanonform!
Kommer Alexander kunna prestera igen, trots monsterkörningen under Vätternrundan? Ja det kommer han. Han har grym form nu!

Annons

Apropå Vätternrundan, de flesta av oss har ju läst om den olyckliga vurpan Michael Olsson drabbades av när han ledde Bianchi Vättern GP, då berättade Michael att hans medverkan på SM var i farozonen, kommer Michael att ställa sig på startlinjen? Michael kommer till start. Frågan är bara hur mycket “skada” vurpan har orsakat i Michaels förberedelser?!

Är ditt mål att ta en placering eller? Jag tror och hoppas att jag kan vara med och hjälpa någon i mitt lag Team People4You till en mästartröja.

Dina planer för resten av säsongen? Det har känts lite bättre sen Estland så förhoppningsvis får man en bra höstsäsong!

Med det tackar vi Christian Bertilsson och önskar honom och de andra ett stort lycka till!

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Intervju med Stevenson inför SM

Close