Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
ÖvrigtPrylar

Trek Concept Store öppnar i Göteborg

Nu på lördag (28 februari) slår Sveriges första Trek Concept Store upp portarna på Övre Husargatan, nära Linnéplatsen, i Göteborg. Det är tidigare Trek-återförsäljaren Bikeplace som nu valt att satsa till 100% på Trek.

I den drygt 170 kvadratmeter stora butikslokalen hittar du hela Treks produktsortiment tillsammans med tillbehör och eftermarknadsprodukter från Bontrager. Skulle något saknas beställs det direkt från Treks Europalager i Holland, och ska vara framme inom tre arbetsdagar.

I lokalerna finns också en avdelninge för Trek Project One, en möjlighet för dig som kund att själv anpassa och bygga din cykel precis som du vill ha den, med egna färgkombinationer och egna komponenter. För att du ska sitta bekvämt finns det också en egen avdelning för bikefit. Personalen är utbildade och diplomerade Trek Precission Fit.

Annons

Under öppningsdagen den 28 februari kommer representanter från Trek att medverka för att driva upp stämningen inför den kommande säsongen. Dessutom hälsas att det kommer att finnas fina öppningserbjudanden.

 

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Velothon Stockholm – Nytt lopp i Stockholm City

Close