Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
MTBTävling

TÄVLING: Vinn startplatser till 1572 MTB Challenge i Motala

1572-Challenge

Den 29-30e juli avgörs den tredje upplagan av 1572 MTB Challenge i Motala, ett lopp som allt fler fått upp ögonen för. Vi har 5 stycken startplatser värde 695 kr styck som vi tävlar ut, allt du behöver göra är att svara på frågan nedan och fylla i formuläret. Om du ska köra mellan Berga By och Sälen lite senare i Augusti kan detta vara ett bra genrep, speciellt då loppet är seedningsgrundande till Cykelvasan. Tävlingen pågår till och med 17/7.

 

Tävlingen är nu avslutad och vinnarna kommer att kontaktas av 1572 MTB Challenge.

Annons

Mer information om tävlingen och kanske även någon ledtråd till svaret hittar du på www.nordicsportevent.se/evenemang/1572-mtb-challange

 

Här är en bild på förra årets startfält, men hur många är de?
Här är en bild på förra årets startfält, men hur många är de?
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
TESTAT: 5 skivbromsracers

Close