Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Tävling

Tävling: Vinn paketresa till Nordic Extreme Biking

Den 6:e november är det dags för mountainbikeloppet Nordic Extreme Biking som körs i spåren av endurotävlingen Gotland. Upplägget är liknande, du cyklar i 3 timmar så många varv du hinner. Banan är ca 8,3 km och består av kuperad terräng med vatten, stigar, backar (uppför och nedför), kalksten, lera och återhämtningsträckor på grusvägar. Hela loppet är cykelbart, du slipper alltså cykla i de lerigaste partierna där enduron går.

Genom att svara rätt på frågan nedan har du chans att vinna en paketresa bestående resa tur & retur med färja, boende en natt (del i dubbelrum) och två startavgifter så att du kan ta med dig en kompis (totalt värde ca 3 500 kr).

Tävlingen är nu avslutad.

Annons

Tips – Svaret på frågan kan du troligen hitta här.

Nordic-Bike-Extreme

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Svensk seger i Vårgårda

Close