Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Svenska tempomästare korade i Lekeryd

Foto: Svenska Cykelförbundet

För tredje året i rad samlades sveriges tempocyklister i Lekeryd utanför Huskvarna för att tävla vid Svenska Mästerskapen (SM) Landsväg Tempo 2021.

Det blev en riktigt bra tävlingsdag med sol, härlig stämning och tävlingssugna cyklister. Först ut under förmiddagen var Master Partempo, som följdes av Dam Senior och Herr Senior.

– Det har varit en bra dag och SM-tävlingarna här i Lekeryd uppfyller alla de kraven som vi ställt för att göra ett individuellt, eget arrangemang. Svenska Cykelförbundets (SCF) projektledare och assisterande Förbundskapten Alexander Wetterhall har gjort ett jättebra jobb! Jag tycker även att antalet deltagare uppfyller de krav som vi satt upp. Vi önskar att de andra två dagarna kommer ha samma goda vindar. Så – en bra torsdag i Lekeryd, säger Stefhan Klang, Ordförande, Svenska Cykelförbundet.

Annons

Årets SM-vinnare i Dam Elitklassen blev Nathalie Eklund, Echelon Urban Tribes CK. I Herr Elitklassen tog Hugo Forsell, Motala AIF CK, hem guldmedaljen. Nu följer ytterligare två spännande tävlingsdagar både i ungdomsklasserna, veteranklasserna samt Para. Mer information om de kommande dagarna går att hitta här.

Nathalie Eklund fick en ny mästartröja att bära det kommande året, nu i tempo. Foto: Svenska Cykelförbundet
Motala AIF behöll tempoguldet, men denna gången var det Hugo Forsell som tog hem det. Foto: Svenska Cykelförbundet

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.