Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Svenska Cykelmässan trampar igång cykelvåren i Stockholm!

Pressmeddelande från Cykelbranchen:

Om exakt två månader kommer Sveriges nya och ledande cykelmässa till Kistamässan norr om Stockholm. Branschföreningen Cykelbranschen tillsammans med mässarrangören BraMässor bjuder in till tre dagar cykelfest den 16-18 mars för alla stockholmare med omnejd. 

cykelmassan_banner_660x300

Svenska Cykelmässan hade sin premiär på Svenska Mässan i Göteborg 2017, där arrangörerna presenterade tre fullmatade dagar med över 10 000 cykelintresserade besökare.

Hallarna kommer att sjuda av aktiviteter, både i montrar och på gemensamma utrymmen. Under dagarna kommer besökarna att både kunna lyssna till cykelkändisar och andra cykelentusiaster men även prova-på aktiviteter kommer erbjudas. Arrangörerna kommer återupprepa den omåttligt populära elcykelbanan där besökaren har möjlighet att testa hur det faktiskt är att cykla elcykel. Här kommer även finnas trialuppvisning, ett område för barncykling, workshops och seminarier med några av landets största cykelprofiler.

Precis som i Göteborg kommer besökarna på mässan i Stockholm kunna ta del av de absolut senaste hojarna, tillbehören och cykelaccessoarerna på marknaden. Här kommer det finnas något för såväl stor som liten, proffs som amatör. Racers av ädlaste slag, mountainbikes med massor av slaglängd, standardcyklar och allt däremellan.

Annons

Hallen är redan nu nästan fullbokad och flertalet av de stora och intressanta varumärkena är på plats. Bland andra Crescent, Monark, Cykelkraft, EcoRide, Giant, Merida, ROSE, Bianchi, Scott, Skeppshult, Team Sportia, Vätternrundan, och Vartex är med när mässan går av stapeln i Stockholm.

Vår ambition från start var att samla hela den svenska cykelbranschen och alla som är intresserade av att cykla till en stor, gemensam och årlig mötesplats och det lyckades vi med i Göteborg, säger Joakim Stenberg, VD i Cykelbranschen. – Nu kommer vi till Stockholm och vi ser verkligen fram emot att möta cykelentusiaster i huvudstaden, fortsätter Joakim.

Vyvykel

Konceptet Cykla i Sverige, som möter cykelturisten, kommer att finnas med även i Stockholm för att bemöta det stora trycket på den här typen av semester.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
TEST AV LÄTTVIKTARE: TREK ÉMONDA SLR 8 DISC

Close