Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
CrossMTBÖvrigt

Slipp immiga glasögon

 

Sziols X-Kross

Annons

Vi har tidigare berättat om X-kross glasögon som har utbytbara linser så att de kan anpassas till i princip vilka förutsättningar som helst. Från stark sol till skymning där du behöver kontrasthöjande ljus.
För vintercyklingen har man kanske glasögonvärldens smartaste linser, nämligen ett par vinterlinser som egentligen består av två linser. Mellan linserna finns en luftspalt och de hålls ihop av en skumgummiliknande packnings längst med yttersidan. De dubbla linserna och luftspalten gör att linserna isoleras och därmed slipper du problemen med imma som lätt uppstår annars när kall luft kylen den ena sidan av linsen och kroppsvärmen värmer den andra sidan.
Med vanliga glasögon immar det lätt igen så fort tempot sänks på grund av en kort paus eller ett lite mer tekniskt parti i skogen, men med X-Kross vinterlinser har du alltid ett perfekt synfält.
Vi har själva testat linserna och de fungerar precis så bra som tillverkaren påstår.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Sverige får ett nytt internationellt mountainbiketeam

Close