Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Övrigt

Silva Trail Speed Elite

SilvaSilvas Trail Speed Elite imponerade verkligen på oss med sin extremt lilla lätta lampa. När vi först packade upp den skakade vi på huvudet och trodde oss redan på förhand ha hittat testens bottennapp, men ack vad vi bedrog oss. Lampan monteras enkelt på styret med ett litet gummiband och på hjälmen med en platta med dubbelhäftande tejp. Batteriet är så litet att det lätt får plats i fickan eller monteras på ramen med det medföljande fodralet med kardborreband. Sladden mellan lampan och batteriet är av spiraltyp vilket gör att man slipper fästa upp den eftersom den hela tiden är spänd. Lampans låga vikt gör också att den sitter stabilt utan att skaka, och du märker inte att den sitter på hjälmen.

Ljusflödet matchar inte riktigt de bästa lamporna i testen, men med tanke på storleken och den låga vikten är den riktigt imponerande. Du kan utan vidare köra tekniska stigar med den här lampan, men ska du köra riktigt fort krävs det lite mer ljus.

Testen genomfördes under hösten 2014, och publicerades ursprungligen i Allt Om MTB 4:2014.

Annons

SPECIFIKATIONER
Vikt lampa: 42 gram
Vikt batteri: 121 gram
Brinntid maxeffekt: 2,5 timmar
Laddtid: 3 timmar

Ljuskäglan från den lilla smidiga Silva Trail Speed Elite
Ljuskäglan från den lilla smidiga Silva Trail Speed Elite

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.