Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Shimano och Vätternrundan i nytt samarbete

Vätternrundan har gjort klart med ännu en ny partner. I dagarna skrevs ett samarbetsavtal med Shimano – världsledaren på cykelkomponenter, som idag dessutom fyller 100 år.
 När deltagarna rullar fram mot startfållan i Motala är det minst sagt viktigt att cykeln är redo, något Shimano på bästa sätt kan bidra till, säger Oskar Sundblad, försäljnings- & marknadschef på Vätternrundan.

– Vätternrundan är en av de viktigaste samlingspunkterna för hela cykelsverige. Och efter ett märkligt år, med massor av inställda evenemang, vill vi självklart vara en del av cykelfesten och göra vårt yttersta för att cyklisterna ska få en riktigt bra helhetsupplevelse, säger Jonas Bjelkmark, marknadschef på Shimano Nordic.

Under Cykelveckan kommer Shimano finnas på plats vid start- och målområdet med mekaniker som är certifierade genom Shimano Service Center. Där kommer de att bistå Vätternrundans deltagare med service, kunskap och komponenter – något som Shimano numera också gör för de största proffsloppen, som neutral servicepartner till bland annat Tour de France och La Vuelta.

Annons

– Bra service är helt avgörande. Du kommer bara så långt med träningsdisciplin, sömn och kost – om din cykel inte är i lika fin form som du, kan hela satsningen kapsejsa. Vi räknar förstås med att alla kommer till Motala med nyservade cyklar, men skulle något oförutsett inträffa före start, så finns vi där som extra trygghet, säger Jonas Bjelkmark.

– Med Shimanos vision att realisera drömmar och få till livsstilsförändringar genom enastående cykelprodukter är vi övertygade om att vi tillsammans kan driva folkhälsan framåt, med cykeln som möjliggöraren, avslutar Vätternrundans försäljnings- & marknadschef Oskar Sundblad.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Emilia nia efter tuff spurt – ”Gott ta till armbågarna”

Close