Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
ÖvrigtPrylar

Polar lanserar nya A300

a300_renPolar presenterar idag sin senaste modell, som kommer lanseras på den svenska marknaden i början av maj.
Med A300 tar Polar ett nytt grepp om den nya hälso- och träningstrenden. Förutom aktivitetsmätning dygnet runt innehåller A300 också ett antal av Polars välkända Smart Coaching-funktioner, som tolkar kroppens signaler och ger smart träningsvägledning.

En snygg vardagsklocka som inspirerar till en aktiv livsstil
Polar A300 är utvecklad för en aktiv livsstil och designad för personer som önskar inspiration till vardagsmotion. Den har även funktioner och finesser för fitnessentusiaster, som önskar mer vägledning i sin träning. Polars mål är att användaren ska må bra – varje dag.

Med ett bekvämt armband, låg vikt, modern design och enkel hantering hoppas Polar att A300 ska användas varje dag. Den kommer finnas tillgänglig i sex olika färger och eftersom armbandet är utbytbart är det enkelt att matcha den till varje tillfälle. A300 är vattenresistent och kan mäta dagliga aktiviteter i upp till fyra veckor innan den behöver laddas på nytt, vilket enkelt görs via den medföljande kabeln.

Träna smart efter pulsen
När A300 används med en pulssensor hjälper den användaren att träna på rätt sätt utifrån sina förutsättningar, och utmanar till att dagligen nå det uppsatta hälsomålet. A300 ger användaren dagliga mål och råd om hur man uppnår dem, vilket är perfekt för den som behöver motivation i sin träning och aktiva livsstil. Direkt efter avslutat träningspass ges motiverande återkoppling via Smart Coaching-funktionen Energy Pointer. Visuellt talar den om för användaren om passet främst fokuserade på fettförbränning eller gav förbättrad kondition. Funktionen Smart Calories räknar ut kaloriförbrukningen från dagens aktiviteter och träningspass, vilket visas i klockans display.

Annons

Aktivitetsmätning dygnet runt
A300 mäter aktiv tid (i rörelse), antal steg, distans, sömn och hur rofyllt man sover. Funktionen Aktivitetseffekt håller reda på aktiva val som görs under dagen, till exempel när man tar trapporna istället för hissen, och visar hur dessa val hjälper användaren att hålla sig hälsosam. A300 meddelar när dagens aktivitetsmål har uppnåtts och uppmuntrar till aktivitet om det fortfarande är en bit kvar till det dagliga målet. Dessutom inspirerar A300 till rörelse om man har suttit still för länge – perfekt för den som sitter mycket i jobbet. Aktiviteter och träningsdetaljer synkroniseras smidigt via Bluetooth Smart till dagboken på Polar Flow webbtjänst och en mobilapp. Även här visas fördelarna med de aktiva val som gjorts under dagen samtidigt som man får en mer detaljerad analys och översikt över sina prestationer.

Polar A300 kommer att finnas tillgänglig i Sverige från början av maj.
Rekommenderat pris: 1 249:- (utan pulsbälte) eller 1 699:- för paket som inkluderar Polar H7 pulssensor. Rekommenderat pris för extra armband är 249:-.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Orp – En lysande tuta

Close