Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Ny svensk bok om långfärdscykling

Idag släpper de båda långfärdscyklisterna Robin Lyne och Kornelia Thörn en ny svensk bok om att cykla långt, med titeln Långfärdscykling – kortare turer och längre äventyr. Boken bygger på en erfarenhet som de båda författarna byggt upp under en mängd olika cykelresor, bland annat från Sverige till Kina och Sverige till Afrika. Såhär presenteras boken på förlaget Natur och Kultur, där den finns att beställa idag:

 Vill du också följa vägen och se vart den leder?  Långfärdscykling ger dig en introduktion till att resa med cykel. Här finns allt du behöver för att ge dig av på både kortare turer och längre äventyr. Steg för steg får du lära dig grunderna i att välja cykel och tältplats, varvat med inspiration och tips på turer från olika delar av världen.

Utmana dig själv, lär dig att bara packa det viktigaste och upptäck vad du kan ha för nytta av en raggsocka i Sahara. Personliga reseskildringar och fotografier blandas med handfasta tips om navigation, första hjälpen och terräng. I takt med att dina kunskaper växer går resorna allt längre bort. Följ med genom Sverige och ut i Europa. Se Island, Italien och Balkan.

Annons

Cykla bland luftballonger i Kappadokien, försvinn in i ett disigt Sydostasien och klättra upp på världens tak: den 4 000 meter höga Pamirplatån i Tadzjikistan. Inspireras av att leva nära naturen, upptäcka kulturer och träffa vänner för livet. Färdas på stigar, grus och asfalt – genom solsken, regn och blåst. Det här är boken för dig som vill utforska världen på nytt.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.