Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
ÖvrigtPrylar

Ny Canyon Grail i aluminium

I våras släppte Canyon sin gravelhoj Grail, då i en kolfiberversion med ett ganska innovativt ”dubbelstyre” som fick en och annan traditionalist att sätta morgonkaffet i vrångstrupen. Nu följer man upp sina finmodeller med en aluminium-Grail, utan dubbelstyret men med en väldigt tilltalande prissättning där den enklaste modellen inte går lös på mer än knappt 13 tusen. Trots att det är hydrauliska bromsar (Tiagra-grupp), gaffel helt i kolfiber, och en angiven vikt under 10 kilo för hela cykeln. Det finns fem modeller varav två är damspecifika, och den finaste med Rival-grupp landar i sin tur strax över 16 tusen.

Ramen har en ganska lång geometri tillsammans med lite kortare styrstam, snygga metalliclacker, och de minsta storlekarna kommer med 650B-hjul för att vara mer proportionerliga till kortare cyklister. Det finns också ett gäng med smarta väskor som tillbehör – både sadelväska, ramväska och styrväska – samtliga tillverkade av Topeak.

Annons

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Svensk Cykling presenterar manifest för cykelvänligare samhälle

Close