Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
CrossMTBÖvrigt

Nu kommer GoPro Hero4

Hero4Black_Cluster_03GoPro som skapat en helt ny värld inom actionfilmning för både amatörer och proffs lanserar nu sin fjärde generation i Hero-serien. Precis som de senaste generationerna kommer den i två versioner, Black- och Silver-edition. Några av nyheterna i de nya kamerorna är en pekskärm (Silver) samt filmning i 4K30, 2,7K50 och 1080p120 (Black).

GoPro Hero4 Black
Hero4 Black klarar alltså nu att filma i hela 4K med 30 bilder per sekund. Det tillsammans med de andra två nya filmlägena gör att du kan skapa läckra slow motionsklipp utan risk för att det ska hacka. Hero4 Black har också ett nyutvecklat ljudsystem som ska klara ljud med dubbelt så bredd dynamiskt omfång som sin föregångare. Vårt tidigare test av Hero3 i Allt Om MTB 1-2014 visade dock att det inte var mycket ljud som faktiskt nådde kameran när den satt monterad i det vattentäta skalet, om det problemet är löst i den nya versionen återstår att se. Annars gör tyvärr inte den nya ljudtekniken någon större nytta. Utöver upplösning och ljuddynamik har man också utvecklat bildkvaliteten, lågljusprestandan samt skapat en möjlighet att tagga höjdpunkter för att lättare hitta dem i efterhand. Hero4 Black är den vassaste GoPro-kameran som hittills tillverkats och kommer att kosta cirka 4 590 kronor.

GoPro Hero4 Silver
Hero4 Silver blir lillebror till Black och klara inte fullt samma höga bildfrekvens, men 4K15, 2,7K30 och 1080p60 är full tillräckligt för de flesta amatörfilmare. Dessutom har Hero4 Silver en inbyggd pekskärm för dig som värdesätter smidighet och användarvänlighet framför Blacks höga prestanda. Om det kommer gå att använda pekskärmen när kameran sitter monterad i det vattentäta skalet framgår tyvärr inte av dem pressinformation som vi fått. Riktpriset för GoPro Hero4 Silver kommer att vara 3 950 kronor.

GoPro Hero – budgetmodellen
Samtidigt med Hero4 lanseras också budgetmodellen GoPro Hero. Hero är designad med enkelheten i åtanke och är inbyggd i ett vattentätt hölje och klarar att filma i 1080p med 30 fps eller 720p med 60 fps. GoPro Hero kommer att säljas för det lockande priset av endast 1 290 kronor.

Annons

Nyheterna ska finnas i butik från och med den 5 oktober.

Här kan du få lite inspiration till kommande mästerverk!
[youtube http://www.youtube.com/watch?v=wTcNtgA6gHs&w=560&h=315]

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons
Read previous post:
Organisationen bakom Cape Epic startar lopp för fatbikes

Close