Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Mer avancerad massage under Vätternrundan, via samarbete med Hyperice

I årets upplaga av Vätternrundan kommer deltagarna kunna värma upp, återhämta sig och få massage längs med banan med hjälp av den bästa möjliga återhämtningsteknologin som finns på marknaden. Detta tack vare ett nytt samarbetsavtal med Hyperice som blir officiell leverantör av återhämtningsprodukter till Vätternrundans lopp.

Att ta sig runt världens största motionslopp på cykel kräver optimal uppvärmning och återhämtning för att kunna prestera på bästa möjliga sätt och för att undvika skador. Därför har Vätternrundan tecknat partnerskap med Hyperice, marknadsledare av tekniska produkter inom återhämtning och rörelseförbättring, vars mission är att få människor att röra sig bättre.

– Vi är oerhört glada för att Vätternrundan valt Hyperice som officiell återhämtningspartner. Med detta partnerskap sätter vi tillsammans en helt ny standard för återhämtning i samband med motionslopp på den nordiska marknaden. Vi strävar efter starka partnerskap i allt vi gör och detta samarbete, med en så pass erfaren och professionell arrangör som Vätternrundan, är helt i linje med det. Vi delar dessutom värderingen om att få fler människor att röra på sig mer och bättre och det känns helt rätt, säger Teodor Lindén, nordisk sälj- och marknadschef för Hyperice hos RLVNT Distribution.

Annons

Samarbetet innebär att deltagarna har möjlighet till Hyperice-teknologi och massage av utbildade massörer i depåerna längs med loppet. Detta för att få hjälp med stelhet och smärta som lätt uppstår vid mer än 30 mil cykling. Vid start- och målområdet kommer det även finnas en återhämtningsyta med träningskunnig personal och Hyperice-produkter i form av massagepistoler, kompressionsbyxor och vibrerande foamrollers, som cyklisterna kan använda såväl före som efter loppet.

– Spända axlar, kramp, stelhet… Att cykla tiotals mil är påfrestande för kroppen, något både Vätternrundans deltagare och massörer är väl medvetna om. Därför är vi oerhört stolta över att knyta en ny partner som Hyperice till oss, och därmed kunna erbjuda effektiva och enkla hjälpmedel för att göra resan mot målet så behaglig som möjligt, säger Oskar Sundblad, försäljnings- och marknadschef på Vätternrundan.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Premiär för unik skandinavisk cup i e-cycling

Close