Lucka 6 – Grym ryggsäck från USWE

Julkalender 6 Dec 2014

p201210nFrån väsktillverkaren USWE och deras nordiska distributör Cycle Service Nordic ger vi idag bort en riktigt grym ryggsäck med integrerad hydration pack.

Stilpoliserna på landsvägen är bestämda – ryggsäckar och framför allt vätskeblåsor på ryggen, är inget som man som landsvägscyklist med stil blandar sig i. Men för skogscyklisterna börjar det bli allt mer regel än undantag. Och ifall du inte bryr dig om vad stilpoliserna säger, funkar det alldeles utmärkt även på vägen.

Väskan USWE F4 Pro är en robust och gediget konstruerad ryggsäck som rymmer det mesta du behöver när du ger dig ut på en cykeltur. Vätskedepån rymmer hela 3 liter så du behöver inte riskera att köra slut på drickat i första taget. Utöver dricka kan du också packa ner 9 liter övrig packning, som till exempel en extra tröja, slang och verktyg. Naturligtvis finns det även plats för mobiltelefonen i ett alldeles eget vattenskyddat fack.

p201210add3Vätskesystemet tål en lite egen granskning. Slangen är väl tilltagen, och det som du inte behöver av den döljs smidigt inne i väskan. Munstycket öppnas genom att du bara biter försiktigt i det och själva vätskebehållaren går att öppna längs hela ovankanten och ger dig en närmare 15 cm bred öppning så att du lätt kan rengöra ordentligt på insidan.

p201210add1Väskan hängs på som en vanlig ryggsäck, men spänns sedan fast med ett 4-punktsspänne med elastiska band som gör att den sitter perfekt på kroppen, oavsett hur stökig terrängen är. Samtliga spännen är dessutom snabbt och enkelt justerbara med mycket kraftiga kardborrband.

När det är dags för att njuta av en fika stoppar du enkelt ner hjälmen i det speciellt anpassade facket.

Det här är en väska som gjord för långa träningspass i skogen.

Väskan kostar cirka 1 149 kronor och väger 795 gram och passar vuxna i storleken M-XL.

Vill du ha en egen USWE F4 Pro, svara bara på frågan nedan så är du med i utlottningen av en väska.

[contact-form-7 404 "Not Found"]

Skriv en kommentar

Kommentarer måste godkännas innan publicering. Din e-postadress visas aldrig. Fält markerade med * är obligatoriska.