Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 4 – Stilrena kläder från ROSE

Familje- och postorderföretaget Rose Bikes har sitt ursprung i den tyska staden Bocholt, men har på senare tid etablerat sig i Norden och Sverige, bland annat genom ett Showroom där man kan testa deras produkter eller bara ta en kaffe med vår härliga bloggare Mikael.

Rose är mest kända för sina cyklar, men tillverkar också riktigt sköna kläder. I mitten av november släppte de en ny damkollektion, Chase, som utvecklats av elva tjejer och tre herrar på företaget. Kläderna är välventilerade och designade för att cykla långt och fort med en riktigt skön pad i byxan.

Även om du inte är kvinna ska du inte misströsta, Rose har givetvis gott om kläder för män och om du blir den lyckliga vinnaren får du välja tröja och byxa från den lika stilrena Black High End-kollektionen.

Genom att fylla i uppgifterna nedan och svara rätt på frågan har du alltså chans att vinna ett klädset värde ca 1 700 kr som tomten lämnar i din brevlåda.

Annons

[Tävlingen är avslutad. Rätt svar på frågan “Var i Sverige ligger Roses showroom?” är Barkarby. Vinnaren kommer att presenteras här.]

Ledtråd: Svaret på frågan skulle kunna finnas här…

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-04 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Tags : rose
Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.