Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Julkalender

Lucka 11 – Slipp skrynkliga kläder med Iamrunbox

Idag är det tredje advent, och det firar vi med att tävla ut ett exemplar av av det smarta pendlartillbehöret Iamrunbox. Såhär skrev vår testare Erol Orhun tidigare i år:

Iamrunbox är en stadig låda som påminner om en laptopväska. Det som skiljer är att Iamrunbox är betydligt djupare och rymmer en uppsättning kläder. Vi har pendlat med lådan nedstoppad i en enkel Boreas Topaz-ryggsäck. Iamrunbox gav välbehövlig stadga och form åt ryggsäcken samtidigt som den höll en omgång kläder skrynkelfria och torra. Och även om Iamrunbox inte är en dataväska, så passade en 13-tums Macbook Air perfekt i den. Den här klädlådan kan vara ett bra alternativ för dig som redan har en lämplig ryggsäck och vill kunna transportera en skrynkelfri omgång kläder till kontoret.

Fyll i formuläret nedan för att ha chans att vinna en egen!

Lucka-11-Iamrunbox

Annons
[contact-form-7 404 "Hittades inte"]

Ledtråd: Kika in på www.iamrunbox.com, så hittar du säkert svaret!

För att ha chans att vinna måste du har svarat på frågan senast 2016-12-11 23:59. Vinnaren presenteras på hemsidan och kontaktas via e-post.

Anton Persson
En maskin-teknologi-studerande, före detta orienterare som dagdrömmer om såväl singletracks som småvägar. Trots relativt få år i cykelvärlden har han inga problem att tycka till om vare sig strumplängd, styrlinda eller sadelväskor. Spenderar onyttigt mycket tid på Strava och har fler cyklar i vardagsrummet än vad flickvännen anser är försvarbart. Gillar du fikarundor och cykelkepsar har du hittat rätt!

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.