Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Nyheter

Lite resultat från helgen

10320574_748463925173624_125420799557680304_nVi börjar i Norge, där Michael Olsson drog vinstlotten när första cuptävlingen i den Norska cupen avgjordes igår i Grenland. Michael och hans lag gjorde ett riktigt bra lopp, då det tidigt var ett relativt stort gäng som stack iväg i utbrytning. Michael hade lagkompisen Øivind Lukkedal med sig i denna utbrytning, men när det väl började dra ihop sig till spurt var Michael ensam kvar mot två åkare i Team Fixit.no, men igår så var Michael den starkaste av dessa tre och slog dem i spurten.

På hemmaplan avgjordes Örestadsloppet i Skåne.  I  damelit där det var 20 anmälda och av dem var det sjutton som startade, var det Alexandra Nessmar – Team Fire Fighters / Upsala CK  och Jeanette Arbjörk – Hisingens CK gjorde upp om segern i en liten spurt. Igår var det Alexandra som var aningen starkare. I kampen om bronsplatsen var det  Cecilia Hansen – Fagersta CK som var den starkaste och tog hem den sista platsen på pallen.

Annons

På herrsidan var det 53 anmälda och 50 som startade. Vann gjorde Joakim Åleheim- Falköpings CK, som i en liten spurt bestående av 5 cyklister slog Richard Larsen – Föreningen Göteborgs CT och Petter Persson – Team Argon 18 Scandinavian.

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Svensk dubbelseger i världscupen

Close