Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Lite resultat från helgen

10320574_748463925173624_125420799557680304_nVi börjar i Norge, där Michael Olsson drog vinstlotten när första cuptävlingen i den Norska cupen avgjordes igår i Grenland. Michael och hans lag gjorde ett riktigt bra lopp, då det tidigt var ett relativt stort gäng som stack iväg i utbrytning. Michael hade lagkompisen Øivind Lukkedal med sig i denna utbrytning, men när det väl började dra ihop sig till spurt var Michael ensam kvar mot två åkare i Team Fixit.no, men igår så var Michael den starkaste av dessa tre och slog dem i spurten.

På hemmaplan avgjordes Örestadsloppet i Skåne.  I  damelit där det var 20 anmälda och av dem var det sjutton som startade, var det Alexandra Nessmar – Team Fire Fighters / Upsala CK  och Jeanette Arbjörk – Hisingens CK gjorde upp om segern i en liten spurt. Igår var det Alexandra som var aningen starkare. I kampen om bronsplatsen var det  Cecilia Hansen – Fagersta CK som var den starkaste och tog hem den sista platsen på pallen.

Annons

På herrsidan var det 53 anmälda och 50 som startade. Vann gjorde Joakim Åleheim- Falköpings CK, som i en liten spurt bestående av 5 cyklister slog Richard Larsen – Föreningen Göteborgs CT och Petter Persson – Team Argon 18 Scandinavian.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Svensk dubbelseger i världscupen

Close