Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns på https://www.cyclingplus.se/anvandarvillkor/. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Cycling Plus
Kost, kropp och själÖvrigt

Kaffehållare till cykeln


Bookman Cup Holder
Tillhör du dem som tycker att fikastoppet tar för mycket av träningstiden, men gillar ändå den uppiggande effekten som den där kaffekoppen har? Eller använder du cykeln som pendlingsfordon till jobbet och vill ha samma möjlighet till en kopp kaffe på vägen som dina kollegor som kör bil eller åker kollektivt?

I så fall kan Bookman Cup Holder vara något för dig, i alla fall om du tillhör de som inte bryr dig om hur din cykel ser ut…

Lagom till våren släpper nämligen det svenska cykeltillbehörsföretaget Bookman en kopphållare, för alla cyklister som vill ha med sig sitt kaffe på resan. Bookman Cup Holder passar alla möjliga koppstorlekar och är lätt att fästa och ta av från cykeln.

“Vi har märkt att cyklister vill ha samma bekvämlighet som andra resenärer. Många cyklar till jobbet och kaffe är en del av de flestas morgonrutin”, säger Johan Lidehäll, utvecklingsansvarig på Bookman.

Bookman Cup Holder

Svenska Bookman har sedan starten 2011 utvecklat cykelaccessoarer för den urbana cyklisten som värderar både stil och funktion. Bookman blev snabbt uppskattat av både cykelentusiaster och designälskare världen över och företagets produkter finns idag hos återförsäljare i över 30 länder. Från designbutiker (Colette, Paris) och museum (MoMA, NYC) till hardcore-cykelbutiker (ParkSIDER, Tokyo).
Bookman Cup holder
Bookman Cup Holder är lätt att sätta fast på cykeln genom att pressa ihop de två ringarna och skjuta på den på styret. Väl på plats sitter den stabilt tack vare den sinnrika fjäderstålkonstruktionen. Bookman Cup Holder gör det enkelt att ta med sig drycken och de två ringarna gör att hållaren passar de flesta koppstorlekar. För att göra kopphållaren platt och smidig när den inte används på cykeln, medföljer en kub att fästa den på.

Annons

Mugghålaren har inga skruvar och lim vilket underlättar demontering vid återvinning i slutet av livscykeln.
Bookman Cup Holder

Den finns i färgerna svart, vit, röd och grön.

I Sverige kommer att Bookman Cup Holder att finnas hos bland annat Aplace, Grandpa och Waynes Coffee samt online från bookman.se

Pris: 279 kr

Lämna en kommentar

Annons
Read previous post:
Nya sportglas från Bliz

Close