Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Jenny Rissveds lämnar SCOTT-SRAM

Scott-SRAM berättar i ett pressmeddelande att Jenny Rissveds lämnar laget, på eget initiativ, eftersom hon behöver mer tid för att komma tillbaka till tävlingsbanan igen. Hon säger sig vilja vara 100 procent redo när hon kommer tillbaka, och att det därför är bättre att slippa känna att hon har åtaganden gentemot laget medan hon tillfrisknar. Först sedan ska hon börja tänka på comebacken. Jenny ska ha fattat beslutet under den senaste veckan och meddelat lagets ledare Thomas Frischknecht, som accepterade hennes önskan.

Jenny Rissveds (översatt från engelska av red): ”Jag är väldigt tacksam för åren jag haft med Thomas och SCOTT-SRAM-teamet, de har försett mig med unikt och helt avgörande stöd. Utan Thomas och teamet hade jag aldrig lyckats åstadkomma det jag gjort på cykeln de senaste åren. Jag vill också tacka SCOTT Sports för deras orubbliga stöd och tro på mig, särskilt under det senaste året. Jag skulle velat kunna fortsätta som en del av laget, men för att vara en del av ett lag måste man bidra, och tyvärr kan jag inte göra det just nu. Det har inte varit ett enkelt beslut, men jag är övertygad om att detta är det bästa för alla inblandade parter, och att det kommer ge mig de bästa förutsättningarna att komma tillbaka, bättre och starkare än någonsin.”

Thomas Frischknecht (översatt från engelska av red): ”Hela MTB-scenen och i synnerhet SCOTT-SRAM-teamet är oerhört ledsna över det som har hänt med Jenny. För att hon ska bli frisk igen och bli fri från alla former av åtaganden så inte bara respekterar jag Jennys beslut, jag tror också att det är det bästa sättet för henne att hitta vägen tillbaka till balansen i livet. Jag är övertygad om att hon kommer komma tillbaka förr eller senare, och jag hoppas att vi kan hjälpa henne på hennes färd. Vårt team kommer alltid ha dörren vidöppen för Jenny att komma tillbaka, närhelst hon vill.”   

Annons

add84837-b194-43e9-9208-93c138647957

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Husqvarna återuppstår som cykelvarumärke

Close