Svenska Cycling Plus
Annons
Annons
Nyheter

Information om Gran Fondo Stockholm släpps i eftermiddag

När Cycling Plus idag kontaktade Thomas Perslund, VD Friends Arena, bekräftar han att det kommer att släppas nyheter om Gran Fondo Stockholm i eftermiddag. Han berättar vidare att Gran Fondo Stockholm har gjort vissa organisatoriska förändringar, och att de nu är med på banan. Enligt Thomas har de nu fått tillstånd muntligt, även om det ännu inte är underskrivet och diariefört.

Han erkänner att mycket har skötts klantigt och att med facit i hand så skulle de gjort helt annorlunda. Men som han berättar, de har nu gått med mössan i hand och verkligen gjort allt för att loppet skall bli av. Som han säger, om det skulle ha blivit inställt i år så hade det blivit väldigt svårt att få igenom det nästa år.

Gran Fondo Stockholm
Thomas Perslund, VD Sweden Arena Management AB (Friends Arena) Foto: SAM AB

Han bekräftar även att nu kommer loppet att gå norrut och med ett par varv inne på arenan, något som han efterfrågade redan från början. I det brev som kommer att gå ut till de som anmält sig kommer det att finnas vissa erbjudanden samt önskemål, vad detta e-post/brev exakt innehåller vill Thomas däremot inte berätta.

Annons

Cyckling Plus har fått information av en källa att projektledaren för Gran Fondo Stokholm har fått lämna sin tjänst, vilket Thomas Perslund inte vill bekräfta. Vår källa säger också att den förre projektledaren har gjort ett riktigt bra arbete rörande arenan, men glömt bort det viktigaste d.v.s. loppet i sig.
Med detta hoppas Svenska Cykling Plus att det hela löser sig och att nu Gran Fondo Stockholm kommer att genomföras.

Lämna en kommentar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Annons

Hantering av personuppgifter

Denna sida använder information som kan kopplas till dig som besökare, för att förbättra och anpassa upplevelsen. Mer information finns i våra användarvilkor. Läs igenom informationen och klicka nedan om du samtycker.

Read previous post:
Jenny Rissveds vann i första försöket

Close